Tänään on ollut oikea voiton päivä.

Olin tänään jokavuotisessa Tikas-päivitystapahtumassa, jossa samalla juhlittiin 10-vuotiasta Tikasta. Tilaisuudessa oli mielenkiintoisia esitelmiä esimerkiksi Helsingin virtuaalinen lähipoliisi Marko Forss kertoi värikkäästi ja mukaansatempaavasti sosiaalisen median uhista ja mahdollisuuksista. Ruoka oli hyvää ja synttärikakku hupeni nopeasti.

Tilaisuudessa jaetaan ”Vuoden parhaat” -palkinto kouluttajalle, oppilaalle ja koululle. Tänä vuonna Enterin ihana, ystävällinen ja avulias tietokonetuutori ja kännykkäluotsi sai ”Vuoden kouluttaja 2010” -palkinnon, mikä on mielestäni hieno kunnianosoitus hänen monivuotisesta aktiivisesta vapaaehtoistyöstään. Voittajan vierellä oli mukava olla enteriläisenä.

Kotiin palattua postilaatikossa odotti iloinen yllätys, pakettikortti. Onnetar oli poiminut minut voittajaksi Nokke kokkaa-blogin arvonnassa. Noora päätti järjestää arvonnan kun hänen bloginsa kävijämäärä 150 000 (sataviisikymmentätuhatta!) tulee täyteen.  Mahtava kävijämäärä energisellä Nooralla, joka hemmottelee meitä herkullisilla ja yksityiskohtaisilla ohjeillaan ja saa sylkirauhaset toimimaan myös upeita kuvia katsellessa. Arvontaan osallistuminen oli helppoa, sai kommentoida Nooran postausta ja vastata kysymykseen: Mitä odotat kesässä eniten? Olin tosi yllättynyt ja iloinen, kun kuulin voittaneeni arvonnan. Vielä iloisempi olin, kun hyvän päivän päätteeksi kävin noutamassa paketin lähipostista.

Uskomattoman upea oli voittopaketin sisältö ja soma kortti

  

Suklaalevy ja reilun kokoiset patalaput tarpeeseen, entiset ovatkin jo nähneet parhaat päivänsä

  

Somat kesäiset lautasliinat, Marianne rouhetta ja upea kirja Jälkiruoat, jossa on yli 100 hyvää ohjetta.

Tuhannet kiitokset Noora!   Taidanpa lähteä nauttimaan Tiikerin päiväunta ja samalla selata jälkiruokaherkkukirjaa. Saatanpa kurkistaa, mitä löytyy sinisestä 200 g:n litteästä paketista.