Edellisestä ruokakuvasta onkin jo vierähtänyt aikaa. Koska tämä on toinen, avaan sitten kuitenkin oman kategorian Ruokia, niin näkevät jälkipolvetkin, että on se mummo joskus itsekin jotain suuhun pantavaa värkännyt.

Blogistaniassa on runsaasti toinen toistaan ihanampia ruokablogeja, joissa on yksityiskohtaiset ohjeet ja upeat kuvat. Kiitän kaikkia innoittajiani, että satunnaisesti pystyn tällä ruuanvalmistuksen saralla ylittämään itseni!

Kuvassa varsin maittava herkku, jonka itse pienin kätösin valmistin. Lisukkeena kanttarellimuhennos, salaatti ja lohkoperunat. Perunoita keitin hetken kuorineen, lohkoin, pyörittelin öljy-mausteseoksessa ja paistoin uunissa samalla kertaa kanarullien kanssa.

Valkosipulimarinoidun broilerileikkeen kääriminen rullalle ei ensin onnistunut ilman hammastikkukiinnitystä. Täytteenä rullassa oli maustettua tuorejuustoa. Pekoniviipaleen pyörittäminen täytetyn leikkeen ympärille sujui yllättävän helposti. En ollut tehnyt moista koskaan aikaisemmin, joten taidan ottaa homman joskus uusiksi.

Seuraavalla kerralla ostan fileepihvit maustamattomina, koska maustetuista rullista valui yllättävän paljon nestettä, eikä pekoni tietenkään ruskistunut somasti nesteessä lilluessaan. Pakkauksessa luki muistaakseni 70 % broilerin lihaa, että aika paljon oli sitä muuta.