Vilukissille ja Ellinooralle suurkiitokset ja halaukset mieltä lämmittävästä sydämestä. He totisesti ovat ansainneet omansa.

Olen vasta puolisen vuotta aktiivisesti tiennyt koko blogimaailman olemassaolosta, vaikka melkein koko aikuisikäni olen ollut tietokonerakastunut ja halunnut käyttää laitetta monipuolisesti.

Mikäli oikein olen ymmärtänyt, tätä ilosanomaa pitää jakaa edelleen viidelle.

1233218494_1233078569_kiinansydän.jpg.p

1. Ensimmäinen sydän lähtee Nooralle. Nokke kokkaa oli ensimmäinen ruokaohjeblogisivu, joihin tutustuin, ihastuin ja yllätyin. Yllätyin, että kauniiden kuvien, herkullisten, ihanien ja monipuolisten ruokaohjeiden testaaja on Ykkösen (ensimmäinen lapsenlapseni) ikäinen tyttö. Ykkönenkin on taitava kaikessa, mihin ryhtyy Hymy Tuollaisille nuorille koko maailma on avoin. Putkiremontin jälkeen omat ruokaohjemuistiinpanoni ovat vielä jossain laatikossa, mutta tuskin niitä enää tarvitsenkaan. Alan kerätä uusia. Koko sydämeni sykkii hyvää jatkoa Nooralle!

2. Toisen sydämen haluan antaa rakkaalle sieluni sisarelle ja monipuoliselle ystävälleni, johon olen tutustunut kauan sitten kasviharrastuksen myötä. Hienot, tyylikkäät ja monipuoliset, rakkaudella toteutetut on sivut Toinilla.

3. Tiina ansaitsee paikan sydämessäni. Tämä Sheherazade lumosi minut tarinoillaan jo lähes kymmenen vuotta sitten vieraillessani puutarhanetissä. Hän oli yksi tukijoistani, kun rakas mieheni kuoli yhdeksän vuotta sitten. Tiina riuhtaisi minut koomasta takaisin ihmisten pariin. Sitä paitsi hänen Suomalaisena Virossa blogista löytyy paljon kiinnostavia aiheita.

4. Rapakon takana on uusi piristävä lukukokemus. Vaikka blogin vaalea teksti tummalla pohjalla rasittaakin vanhoja silmiäni, luen sitä silläkin uhalla Silmänisku Muille huonosilmäisille vinkiksi: Tekstin suurentaminen helpottaa lukemista huomattavasti.

5. Kun mielikuvituskin masentuu (tämä linkki ei valitettavasti toimi toistaiseksi 25.3.2009) löytyi, kun etsin Eeva Kilven runokirjoja. Ihastuin kauniisti toteutettuun blogisivuun. Tulin surulliseksi lukiessani taidokkaasti kirjoitettua tekstiä. Löysin Katie Meluan ihanan musiikin. Sitä kuunnellessa silmäni kostuvat kyyneliin, ajattelen sinua ja toivon sydämestäni mielikuvituksesi saavan ilon takaisin.

Koko elämän kirjo löytyy blogimaailmasta. Mielettömän mielenkiintoisia sivuja on paljon. Tänne jää helposti koukkuun. Välillä oikein pitää väkisin repäistä itsensä irti koneen ääreltä ja elää.

Toivotan kaikille hyvää ystävänpäivää!